Informatieavond Maurten Sportvoeding

 

Op maandag 3 juni organiseren wij een informatieavond sportvoeding in samenwerking met het merk Maurten. Lopers hebben altijd moeite gehad om hun lichaam van brandstof te voorzien tijdens inspanning. Maurten sportvoeding is op basis van natuurlijke ingrediënten. Er is geen smaak toegevoegd aan de producten van Maurten. Daarnaast zijn ze ook vrij van toegevoegde kleurstoffen of conserveermiddelen. Wil je hier meer over weten in aanloop naar bijvoorbeeld de Halve van Zwolle? Kom dan langs! De informatieavond is gratis maar een bijdrage in onze 112 Nepal doos wordt altijd gewaardeerd. Je krijgt ook nog wat leuke goodies zoals je van ons gewend bent.  Aanmelden kan via de button.

Zwolse Hardloop 4-Daagse 2024

De Zwolse Hardloop 4-Daagse komt weer terug!  Ook in 2024 gaan we dit super leuke evenement weer organiseren en wel op 16, 17, 18 en 19 september! We zetten weer 4 verschillende routes uitgezet vanaf 4 verschillende startlocaties en de routes hebben een afstand tussen de 5 en 7 kilometer. Bij de eerste loop ontvang je een knipkaart en een unieke HARDLOOP 4-DAAGSE GOODY. Wanneer je alle 4 de dagen loopt en van alle routes een knip in de kaart hebt ontvang je op de laatste dag een unieke herinnering. Met jou deelname ondersteun je de goede doelen projecten van Run2Day Zwolle en het volledige inschrijfgeld gaat daar ook naartoe. Wanneer je ingeschreven bent en je kunt toch niet meedoen vind er geen restitutie van het inschrijfgeld plaats. De start is iedere dag om 19:30uur en de routes worden later bekend gemaakt.

Startersclinic

Onze startersclinic is dé manier om kennis te maken met de geweldige leuke hardloopsport. Op een relaxte manier toewerken naar jouw eerste loopje! Want jij kunt dat! We starten 13 januari 2024 weer met een nieuwe clinic. We werken in 8 weken op naar ons doel: 30 minuten lopen aan één stuk! De trainingen zijn iedere zaterdagochtend om 9:30uur en worden gegeven door een gediplomeerde trainer. We starten iedere training vanuit het Run2Day Runhouse aan de Vechtstraat 31.